Само в 7DniPlovdiv.bg

Потвърдиха поредна новина на 7DP: Бразилец се завръща в Ботев!

7 Dni Plovdiv15.12.20171min4320
Рафаел де Соуса

Треньорът на Ботев Николай Киров работи сериозно по селекцията. Белия търси усилено централен защитник. За тази цел той в момента наблюдава няколко футболисти, но е решил да извика и бразилският защитник Рафаел де Соуса, пише Plovdivnews.net. Треньорът иска да види състоянието на играча.

Припомняме, че Рафаел пристигна със сериозна визитка, но така и не можа да дебютира за Ботев заради контузия. Футболистът постъпи коректно и замина да се лекува в Бразилия без да получава заплата от пловдивчани.

Сега обаче мениджърът му е категоричен, че Рафаел е напълно здрав. Той е изпратил в Ботев и изследванията на играча. Киров обаче иска да види лично състоянието на Рафаел и за целта той трябва да пристигне след Нова година и да тренира няколко дни пред погледа на треньора.

С тази информация колегите потвърждават поредна новина, която 7DniPlovdiv.bg разкри първи . Още на 10 ноември информирахме, че Рафаел де Соуза е на път да се превърне в един от футболистите, които ще решат проблемите на Ботев в сърцето на отбраната!

ВИЖТЕ ТУК