Само в 7DniPlovdiv.bg

Златка Димитрова се отрече от сватбата: Мен като булка няма да ме видите…

7 Dni Plovdiv15.12.20171min1280
Златка Димитрова

Златка Димитрова отдавна не се асоциира със сексапилните плеймейтки, а е еталон за семейна жена, домакиня и всеотдайна майка. Преживя лични трагедии, които биха сринали мнозина, загубата на баща й, а после и на нероденото й бебче, но тя съумя да се изправи и да продължи, по-силна от всякога. Няма амбиции да се прави на дизайнерка, нито да бъде псевдо бизнесдама, защото чака точния момент и вдъхновението да обогати биографията си с нещо свое, нещо различно от масата, каквато е самата тя!

“Минахме доста трудни моменти и въпреки всичко с Миро продължаваме да държим ръцете си. Но като булка няма да ме  видите. Това, че няма да нося неговата фамилия, не е проблем. Това не ме прави по-малко негова жена. За мен любовта на двама души, отношенията им се изразяват в това да се уважават и обичат.”, споделя красавицата, която краси корицата на списание Umbrella bar Magazine. Тя с облекчение разкрива и че старата вражда със свекърва й е загърбена в миналото и към днешна датата са в чудесни взаимоотношения: “С мятам, че така е редно да бъде. Живеем в мир и хармония. Аз винаги прощавам, на всеки. Когато простиш на някой, все едно прощаваш на себе си.”

Тя е категорична, че малкият Миро изключително много прилича на нея – артистичен, емоционален, усмихнат. Вече ходи уверено и самостоятелно, а на прощъпулника си е хванал докторски слушалки и книга.

В заключение на ексклузивното си интервю, Злати си прави равносметка: ” Пораснала съм….вече не обръщам внимание на хората, които не заслужават вниманието ми. Фокусирала съм се върху семейството ми. Това е важно за мен, както и работата ми, разбира се!”

Източник: hotarena.net