Само в 7DniPlovdiv.bg

Белия обяви: На почивката казах на играчите да забавляват публиката! Годината започна с трудности, но въпреки всичко постигнахме успехи!

7 Dni Plovdiv12.12.20171min1440
_49T7821

Треньорът на Ботев Николай Киров бе на седмото небе от щастие след разгромния успех на канарчетата над Литекс и класирането на отбора на полуфиналите в турнира за Купата.

“Това беше една среща, която трябваше задължително да спечелим. Успяхме да създадем и да отбележим много голове. На почивката казах на футболистите да забавляват публиката. През втората част играчите се забавляваха. Това е нашият начин на игра. Бях сигурен, че няма да има подценяване на отбора на Литекс. Получиха се добри комбинации и много голове. Мисля, че има много положителни неща от лятото. Нещата са доста повече положителни през този полусезон.  Но в доста мачове не успявахме да вкараме втори гол.“, заяви Белия.

„Ние имахме щастието през миналия сезон да сме на финал. Конкуренцията винаги е сериозна. Влизаме в предпоследната фаза. Елиминацията е два мача, нека видим жребия и тогава ще разсъждаваме“, добави треньорът.

„Добра година бе 2017-а, даже много добра. Година, започнала с трудности от всякакъв характер. Хубаво е, че на фона на това постигнахме успехи. Добра година като резултати. Като начин и поведение има какво да се желае. Дано продължим нашето развитие и като индивидуалности и като отбор“, направи кратка равносметка след последния мач Киров.

„Търсим и наблюдаваме състезатели в центъра на защитата. Искаме там да увеличим конкуренцията. Зависи и какви изходящи трансфери ще има, за да знаем къде ще трябва да добавим още състезатели“, завърши наставникът на канарчетата.