Само в 7DniPlovdiv.bg

Шок! Обраха апартамента на Петър Хубчев! Не е истина какъв скъп спомен свиха от героя на България от САЩ `94!

7 Dni Plovdiv12.12.20171min3590
Петър Хубчев

Страховитата банда за грабежи, част от която бе заловена вчера, е посегнала на бившия футболист и настоящ треньор на националния ни отбор по футбол Петър Хубчев, разкриват колегите от  БЛИЦ.

Както БЛИЦ съобщи ексклузивно, вчера в столичния квартал „Люлин” мощна банда за грабежи извърши обир на магазин. Тримата апаши нахлули в супермаркета, въоръжени с метални пръти и са заплашили служителите. Избили са касата на магазина по позната схема и са я изхвърлили през прозореца и са си плюли на петите. След обиски в домовете на Стоян Янакиев – Дългия, Николай Илиев – Понти и Красимир Пешев – Мраморския са открити вещи от удара срещу бившия защитник.

Наглите апаши дори свили екипа от световното първенство в САЩ през 1994-а година. Медията ни научи, че освен скъпия спомен от бронзовите медали в САЩ, бандата задигнала пари и техника. Обирът е станал преди около 3 седмици в апартамент на Хубчев близо до централната част на столицата.

Както БЛИЦ съобщи, МВР издирва Красимир Пешев с прякор Мраморския, който при вчерашния екшън е оказал яростна съпротива при задържането, ранил е единия от полицаите и е успял да избяга.