Само в 7DniPlovdiv.bg

Даксон обяви иска ли да се върне в Локо! Любимецът на агитката на черно-белите разкри от какво зависи идването му обратно на „Лаута“!

7 Dni Plovdiv12.12.20171min2330
Даксон за сайта

След като вчера екипът на колегите TribunaPlovdiv.bg съобщи за интереса на няколко български отбора към Даксон да Силва и желанието на играча да се завърне в Локомотив, днес те се свързаха с кариоката, за да разберат дали това отговаря на истината.

Бразилецът заяви, че няма търпение да облече отново „черно-бялата“ фланелка.

„Вярно е, говорих с Кузман Маринков и сега чакам оферта. Първо, чакам да ми направят оферта, да проверя как са нещата в клуба, дали е добре, дали се развива клубът. Искам да видя дали това, което горе-долу искам и което клуба може да предложи, ще съвпадне“, започна Даксон пред TribunaPlovdiv.bg.

„Има интереси и от други отбори, така е. Аз съм казал, че ако ще се върна в България, искам да облека фланелката на Локомотив (Пловдив). Това ми е приоритет, да се върна в Локомотив. Вече съм свободен, нямам договор с друг отбор. От моя страна искам да се върна, сега обаче трябва и спортно техническия щаб на Локомотив да ме иска“, завърши играчът пред TribunaPlovdiv.bg.