Само в 7DniPlovdiv.bg

Бруно тества новите срещу юношите! Останалите излизат във ваканция днес! Още кандидати за слава цъфват на „Лаута“ за спаринга?

7 Dni Plovdiv12.12.20171min960
Тренировка-Локо-Пловдив 4

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович ще тества днес дузината футболисти, които карат проби от вчера. Специалистът ще го направи в учебна игра срещу юношите на клуба. Кандидатите за слава ще премерят сили с формацията на черно-белите до 19 години. Спарингът на „Лаута“ ще започне от 13  часа. Засега е ясно, че пробваните срещу талантите от клуба ще са поне 12. Заговори се обаче, че в последния момент за спаринга може да се появяват още играчи, предимно българи.

Учебната игра, която ще е тест за борещите се за договор с Локо, ще се проведе пред закрити врати по изричното желание на Бруно Акрапович, който не желае да бъдат предоставени подробности за пробваните футболисти.

По същото време се очаква настоящият отбор на смърфовете да проведе тренировка. Тя ще се състои на едно от изкуствените игрища в спортния комплекс. След заниманието възпитаниците на Бруно Акрапович ще пуснати в зимна ваканция, научи 7DniPlovdiv.bg. Утре на „Лаута“ трябва да се появят само тестваните играчи. Тогава вероятно босненският специалист ще обяви пред тях кои да дойдат отново за старта на зимната подготовка в началото на 2018 година.