Само в 7DniPlovdiv.bg

Даксон си намаля заплатата, за да се върне в Локомотив! Докато на „Лаута” се наумуват, други клубове се готвят да отмъкнат любимеца на агитката!

7 Dni Plovdiv11.12.20171min3130
Даксон за сайта

До изключително любопитна новина достигна екипът на колегите от TribunaPlovdiv.bg днес.

Любимецът на привържениците на Локомотив (Пловдив) Даксон да Силва е близо до завръщане в българския футбол. Към кариоката има засилен интерес от няколко български отбора, които искат техничарят да гради играта им.

Интересното в случая е, че футболистът е заявил, че желание да се завърне в България в отбора на Локомотив, ако той прояви интерес към него. Играчът дори е споделил, че би предпочел да намали заплатата си, стига да облече отново „черно-бялата“ фланелка.

TribunaPlovdiv.bg потърси за коментар изпълнителния директор на „смърфовете“ Кузман Маринков, който потвърди новината ни.

„Да, знаете, че аз поддържам Даксон и действително има интерес към него от няколко отбора в България. Той иска да играе отново в Локомотив. Истина е, че би избрал отбора ни и би предпочел нашите условия, дори да има по-добри от тях“, сподели Маринков пред TribunaPlovdiv.bg.

Припомняме ви, че Маринков е човекът, който доведе Даксон на „Лаута“ за първи път.

7DniPlovdiv.bg първи разкри, че любимецът на черно-бялата торсида Даксон да Силва е пред завръщане в Локомотив през зимата.

ВИЖТЕ ТУК

Засега обаче няма сериозно раздвижване по въпроса с уреждането на ангажирането му на „Лаута”