Само в 7DniPlovdiv.bg

Головият хищник на Трета лига отряза Локо и отсече: Такъв хаос като на „Лаута“ отдавна не бях виждал!

7 Dni Plovdiv11.12.20171min3050
Андрей Атанасов - Борислав Първомай

Лидерът сред голмайсторите във всички четири трети лиги – Андрей Атанасов отказа да се присъедини към елитния Локомотив (Плводив), разкрива Sportal.bg. Голаджията на Борислав (Първомай) бе поканен да започне тренировки със “смърфовете” тази сутрин. Оказа се, че с него занимания трябва да стартират още 12 футболисти, предимно чужденци.

“Хищника” на Югоизтока разговаря със спортния директор Чавдар Цветков преди седмица, но наставникът Бруно Акрапович е казал, че иска да се запознае с качествата му чрез проби. Тази сутрин Атанасов е пристигнал на “Лаута”, за да започне тренировки, но е останал разочарован от организацията и е решил да не остава за пробите.

“Такъв хаос отдавна не бях виждал. Дойдох, за да проведа няколко тренировки с отбора. Изведнъж отнякъде се появиха 12 човека, предимно чужденци, които никой не ги познава. То е ясно, че чужденецът ще си вземе неговите хора. За толкова кратко време няма как да се обърне внимание на качествата на всеки. Ясно е, че пробите са само параван. Няма смисъл да си губя времето. Виждал съм много подобни ситуации и съм сърбал попарата”, каза Атанасов пред Sportal.bg.