Само в 7DniPlovdiv.bg

Световната федерация по борба е възхитена от Пловдив! Президентът й благодари на кмета Иван Тотев!

7 Dni Plovdiv11.12.20171min1290
Борба ветерани03

Благодарствен адрес от името на Ненад Лалович, президент на Световната федерация по борба, по повод добрата организация и провеждането на Световното първенство по борба за ветерани получи кметът на Пловдив инж. Иван Тотев. Спортната проява се състоя от 10 до 15 октомври в многофункционална спортна зала „Колодрума“.

Писмото е подписано и от Цено Ценов, президент на Европейската федерация по борба и вицепрезидент на световната, а поздравът е отправен още към Общинския съвет и пловдивската общественост.

Отлични са и впечатленията на членовете на Международния олимпийски комитет и служебните лица от Международната федерация от обстановката, в която са протекли състезанията и културния отдих.„Това Световно първенство бе един от най-вълнуващите спортни форуми през последните 10 годни“, се казва в благодарствения адрес.

Заради перфектната организация, координация и ефективна съвместна работа с организационния комитет и Българската федерация по борба и отличните впечатления и спомени от Пловдив и България организаторите обмислят провеждането и на друга крупна международна проява. С пожелание за бъдещи успешни действия за подпомагане развитието на борбата и други спортове в град Пловдив и за добри резултати във всички начинания завършва писмото.