Само в 7DniPlovdiv.bg

Невиждано! Над дузина футболисти цъфнаха на проби в Локо! Акрапович ги крие!

7 Dni Plovdiv11.12.20171min1690
Тренировка-Локо-Пловдив 4

Поне една дузина футболисти цъфнаха на проби в Локомотив от тази сутрин, разбра 7DniPlovdiv.bg. Според непотвърдена официално информация те са минимум 14 на брой, но не е изключено да се окажат и повече или пък точно 12, както твърдят повечето от източниците ни  .  Играчите цъфнаха на „Лаута“ тази сутрин. Кандидатите за слава ще изкарат пробен период при треньора Бруно Акрапович. Те ще бъдат тествани от специалиста до четвъртък, когато смърфовете ще бъдат разпуснати в зимна ваканция.  Тези, които ще хванат окото на Акрапович, ще бъдат поканени отново за старта на зимната подготовка на Локо.

От „Лаута“ решиха да запазят в пълна тайна подробности за играчите. Затова на този етап не може да се каже със сигурност дали сред тях има сериозни имена или повечето са авантюристи. Знае се само, че сред тях има футболисти от няколко различни националности.

Акрапович закри тренировки на тима, докато траят пробите на желаещите да играят в Локо. В сряда ще има контрола, ако бъде уредена такава, или ще се проведе учебна игра, която ще е решаващият тест за кандидатите за слава. Странното обаче е, че от клуба искат да забулят в пълна тайна  подробностите за хората, които може да вдигнат нивото на черно-белите през пролетта.

Припомняме, че наскоро в Локомотив проби пистигнаха други двама футболисти. За тестовете им първи разкри 7DniPlovdiv.bg. Тогава подробностите за тях също бяха забулени в тайна, като информирахме, че поне единията е бразилец. Три дни те бяха крити на “Лаута”.Някои от източниците ни твърдяха, че и двамата са кариоки, но излезе, че този, който си тръгна по-рано, е хърватин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *