Само в 7DniPlovdiv.bg

Треньорът на Дунав отсече: Локомотив бяха готови да ги разгромим!

7 Dni Plovdiv10.12.20171min1580
Малин Орачев - Дунав

Треньорът на Дунав Малин Орачев се ядосваше след пропуснатата победа срещу Локомотив. Драконите водеха с 2:0, но пропиляха аванса си и накрая се задоволиха само с точка в двубоя със смърфовете.

„Вместо да ги разгромим, те си тръгнаха с точка.Причината да не бием е, че допуснахме два гола. Нямам обяснение, не го заслужавахме. Във футбола няма логика. Всички положения в мача бяха за нас, направихме и добри флангови атаки, както искахме“, коментира  Орачев.

„Може би ни липсваше концентрация при головете им. Въпреки това при корнерите всички си бяха в зоните, може би всеки разчита на другия, не знам. Надеждата ми е, че играем хубав и приятен футбол, но истината е, че ни трябват точки“, добави треньорът.

„И първото полувреме играхме добре, но ни липсваше завършващият удар. А бяха готови. Не заслужаваха равенството, но ги поздравявам, все пак. Аз искам да притежаваме топката, да разиграваме, да правим флангови атаки. Повечето неща се получават. Но трябва да сме по-добри, за да печелим мачовете и да не допускаме грешки“, завърши специалистът.