Само в 7DniPlovdiv.bg

Акрапович отсече, че така не се играе футбол и обяви: Пристигат играчи на проби! Нямам спокойствие, но при нас ще бъде интересно в следващите дни!

7 Dni Plovdiv10.12.20171min1940
Бруно Акрапович на Герена

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович отново не спести критиките си към играта на отбора при хикса 2:2 срещу Дунав в Русе. Специалистът разкри, че в следващите дни на „Лаута“ проби ще изкарат немалко футболисти.

„Получихме аматьорски голове. Не може така да се играе футбол. Качеството, което показват защитниците ми не е това, което искам да виждам. На тренировка сме супер, но на мачовете не се получават нещата. Контузиите също ни попречиха, днес пуснахме централен бранител като нападател в края, за щастие се получи. Бакалов се контузи и това много ни затрудни. Мога да променям позициите на футболистите, но такива грешки няма как да ги предотвратя. Не искам да виждам подобна игра в бъдеще.“
„Нямам спокойствие. Искам да виждам повече желание, повече професионализъм. За нас още не е дошла паузата. Ще тренираме още 3-4 дни. Ще дойдат играчи на проби. Ще интересно при нас. Искам да доведем по-добри играчи, за да се справим през пролетта. Искаме играчи за модерен и бърз футбол, с които играта ни да се подобри“, обяви Акрапович.