Само в 7DniPlovdiv.bg

Нежната половинка на Гришо разкри каква е идеалната им вечер с Димитров! Никол изплю камъчето и кой е новият й любим спорт!

7 Dni Plovdiv10.12.20171min5380
Гришо и Никол

Приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер разкри, че преди да се запознае с него, не е разбирала нищо от тенис. Сега обаче нещата коренно са се променили и вече това е любимият спорт на певицата.

“Тенисът вече е любимият ми спорт. Преди да се запозная с Григор не знаех нищо за него. За пръв път гледах тенис по време на негов мач”, разкри Шерцингер пред списание Reveal.

Тя сподели още, че планира да прекара Коледните празници заедно с българина и семейството си в дома си в Лос Анджелис. Освен това певицата разкри и други любопитни факти от връзката си с Димитров.

“Идеалната вечер за нас се изразява в дълга разходка, която да завърши с прекрасна вечеря. Обичам хубавата храна. След това може да изгледаме и някоя романтична комедия, а накрая да си поговорим с чаша вино и хубава музика”, каза още Никол.

“В момента основното ми желание е да правя музика. Независимо от всичко. Това ще е основното ми занимание през следващата година. Отворена съм за възможността за събиране с колежките от Pussycat Dolls. За момента няма нищо потвърдено, но има подобен вариант. Ще бъде наистина забавно, ако се случи”, завърши певицата.