Само в 7DniPlovdiv.bg

Турция ще осигури нещо много важно на „тайната” японска дъщеря на Наим Сюлейманоглу! Вижте какво

7 Dni Plovdiv10.12.20171min10430
Наим Сюлейманоглу

Турското правителство ще издаде паспорт и акт за раждане на дъщерята на Наим Сюлейманоглу Наоми Секай. 27-годишната японка ще получи цялата подкрепа на правителството, за да набави всички документи, които са необходими.
Наоми се ражда от любовта на Наим с японска журналистка на олимпиадата в Сеул. След това майката се прибира в родината си и само веднъж се връща в Анкара. Тогава обаче нейната бележка до легендарния щангист, който почина на 50-годишна възраст, била скъсана от жената, с която живеел. Така Киото си грабва бебето и го прибира окончателно в Токио.
След смъртта на Наим брат му Мухарем реши да открие първородната дъщеря на брат си и успя с помощта на журналист от “Турски новини”. Наоми има три полусестри, които са от времето, когато Наим живееше с изселничка от България.
Очаква се японката, която е завършила спортна академия в родината си, да пристигне до дни в Истанбул, след като вече е получила отпуск от фирмата, където работи.
Тя ще бъде придружена и от майка си Киото, която единствена е виждала роднините на Наим.
Майката на щангиста Хатидже е останала в Турция, за да се запознае с внучката си. По време на раждането на Наоми майката е била сама в родилното отделение, като никой от семейството, дори и Наим, не е присъствал.
Мухарем призна, че тогава брат му, който точно е започнал да тренира за олимпиадата в Барселона, не бил готов да има семейство, още повече и дете. Киото Мори е била с 10 години по-възрастна от Наим, като няма данни да е имала втори брак след това. Двамата са се разделели по взаимно съгласие и повече не поддържали връзка, след като японката си заминала.
24 часа