Само в 7DniPlovdiv.bg

Щастливият Панов: Искам да остана в Ботев, но все още не ми е предложен договор! Днешната фланелка ще подаря на баща ми!

7 Dni Plovdiv09.12.20171min1380
Цветомир Панов

Десният бек на Ботев  Цветомир Панов обяви след триумфа  с 3:0 над Етър, че канарчетата са сигурни за топ 6. Той вкара и първият си гол с екипа на жълто-черните. Договорът на Панов изтича след края на сезона, а той загатна, че има желание да бъде част от отбора и за в бъдеще.

” Надявам се това да не е последното ми попадение. Искам да остана в Ботев. Все още не ми е предложен договор. Днешната фланелка ще я подаря на баща ми.Труден мач, сами си го направихме такъв. Червеният картон ни обърка плановете, но бяхме по-добрият отбор и успяхме да победим, при това категорично. Най-важното бе, че запазихме спокойствие и ги надиграхме. Три много важни точки за нас, за да дръпнем в класирането и да влезем в шестицата. Това е най-важното. Ние не се притесняваме, а сме сигурни, че ще влезем в шестицата. Това дори не го коментираме. Ще гоним отново участие в Лига Европа. Надявам се да спечелим Купата или поне да играем на финала. Това също ще е голям успех. Според мен ние сме четвъртият най-добър отбор в България към момента. Малко не ни върви, но се надявам да успеем да финишираме четвърти. Очаквам да победим закономерно Литекс в 1/4-финала за Купата”, обяви бранителят.