Само в 7DniPlovdiv.bg

Белия отсече: Не съм притеснен за Виана! В Ботев не може да има спокойствие!

7 Dni Plovdiv09.12.20171min2270
Ботев Пд-Етър15

Треньорът на Ботев  Николай Киров не криеше задоволството си от класическия успех над Етър. Канарчетата сложиха край на серията си от пет поредни равенства в първенството.

“Успяхме да отбележим една част от положенията. В други срещи имахме много ситуации да вкараме втори гол, но не успявахме. Имаше един момент, когато изпитвахме някакви трудности, но е нормално с човек по-малко. След третия гол всичко свърши.

Нямаме голям срив в играта, но в някои срещи не успяваме да отбележим. Днес контролирахме нещата през целия мач и постигнахме закономерна победа”, каза Киров, който разясни, че не е притеснен от головата суша на Фернандо Виана.

“Какво значи да съм притеснен? Не само Виана, но и други състезатели не успяват да насочат топката във вратата с последното докосване. Всеки състезател има моменти от кариерата, в които не се получават нещата, но съм сигурен, че Фернандо ще излезе от това състояние”, допълни Киров, който не изключи през зимния трансферен прозорец да има изходящи трансфери.

„Докато и на практика не сме в ТОП 6 не може да има спокойствие. Мислим за селекцията. Може да има и изходящи трансфери. Нека обаче първо да мине срещата с Литекс, която е много важна за нас. Досега в двете срещи за Купата имахме трудности с отбори от Втора лига. От утре разузнаваме противника. Ще проведем и разговори да няма подценяване. Надявам се всички да са мобилизирани и да елиминираме Литекс“, завърши Белия.