Само в 7DniPlovdiv.bg

Мъри шокира: Бих застрелял този, който прави селекцията в Левски! Странно е защо от „Герена” винаги ме искат, когато съм зает, а не когато съм свободен!

7 Dni Plovdiv08.12.20171min3380
Станимир-Стоилов-Мъри-Ботев-Пд

Станимир Стоилов коментира трансферната политика на Левски. Опитният специалист заяви, че би застрелял този, който е правил селекцията в клуба.

“През лятото са взели 14 нови футболисти, а сега научавам, че искат да взимат още нови през зимата. Ако аз бях на мястото на собственика на Левски, бих застрелял този, който прави селекцията в Левски. Аз също като Делио Роси, сега в Левски, съм отивал на ново място в движение, но не съм си позволявал да взема повече от трима-четирима нови”, заяви Мъри Стоилов.

Станимир Стоилов се прибра в България след историческия успех на Астана в Лига Европа. Българският специалист говори за всичко най-интересно в родния футбол. Мъри обяви и основните причини, поради които не може да се върне в Левски.

“След 20 дни ми изтича договорът с Астана, а нямаме разговори. Има други предложения, но не е нещо, което да си струва и да съм твърдо решен. До края на годината ще взема решение”, започна Стоилов.

“Бих се завърнал в Левски, ако някога реша да се прибера и ако получа предложение, но на този етап не стои възможност за разговори с клуба. Първата причина е, че не може да се водят раговори, когато ти завеждаш дела с човек, когото съдиш. Това е абсолютно несериозно и е обида. Интересното е също, че винаги ме искат, когато съм зает, а не когато съм свободен. Това е втората причина.

Няма голяма болка, когато говоря за Левски. Сега има повече съжаление и тъга, когато виждам какво се случва. Повечето футболисти и треньори бяха пуснати в центрофугата и изхвърлени”, коментира темата “Левски”.

Мъри Стоилов говори и за предстоящия конгрес на БФС.

“Интересна е темата и битката между Любо Пенев и Борислав Михайлов. Аз съм изцяло на страната на Боби, защото имаме страхотен авторитет във ФИФА. Футболният съюз постигна много добри резултати”, похвали работата на БФС.