Само в 7DniPlovdiv.bg

Канарчетата посетиха един от спонсорите си! Визитата на фирмата, която подари автобус на Ботев, постави началото на уникална инициатива! (СНИМКИ)

7 Dni Plovdiv07.12.20171min3750

Футболистите и спортно-техническият щаб на “Ботев” посетиха централата на един от спонсорите на Клуба – транспортната фирма “Петко Ангелов БГ” ЕООД.
След тренировката в четвъртък, предвождани от президента Ангел Палийски и изпълнителния директор Иван Йотков, “жълто-черните” гостуваха в офисите на своя официален превозвач. Те бяха посрещнати от зам. управителя на компанията Ангел Стоянов, който поздрави отбора и отправи пожелание за дългогодишно сътрудничество между двете страни.
След това футболистите се срещнаха със служители на компанията и промотираха пред тях новия новия годишен календар на Клуба.
Заедно с постера за 2018 г., работещите в “Петко Ангелов” получиха още подаръци от играчите, както и възможността да се снимат с носителите на Купата и Суперкупата на България.
Посещението на “канарчетата” в транспортната фирма поставя началото на серия от инициативи, с които футболистите на “Ботев” ще изразят своята благодарност за подкрепата, която Клубът получава от обществото.