Само в 7DniPlovdiv.bg

Шеф на „Лаута“ отсече: Проблемът на Дани Кики е свързан с Мартин Камбуров! Локомотив няма да се разпадне!

7 Dni Plovdiv07.12.20171min5090
Дани Кики с фланелка на Камбуров

В специално интервю за Канал 3 изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Кузман Маринков говори за раздялата с Дани Кики, за ситуацията и организацията около пловдивския тим. Един от шефовете на “Лаута” обаче отхвърли варианта съставът на “черно-белите” да се разпада. Маринков изрази увереност, че цялото ръководство на Локо смята да подобри ситуацията, в която се намира шампионът на България за 2004 година.

„Във Локомотив Пловдив нещата винаги са имали динамичен характер. Това не изключва и футболния отбор. Естествено, че феновете и ръководството искат Локомотив да е на по-предна позиция, защото не е това мястото, което се полага на отбора в класирането. Всички ние,  които имаме претенции към футболистите, смятаме че те трябва да дават максимума от възможностите си. На Дани Кики се разчиташе много, но не знам защо така се получи след оттеглянето на Мартин Камбуров, той изпадна в една ситуация, я която не успя да влезе в ритъм. Изглежда не се получи това стиковане между треньори, ръководство и Дани Кики. Нямало никакви скандали между него и спортно-техническия щаб. 

Пауло Серджо също ще се разделим. Смятаме, че треньора преценява от какви постове има нужда. Локомотив Пловдив не се разпада. Смятаме да подобряваме нещата. Необходими са 4-5 попълнения. 

Промените в администрацията станаха след боя между феновете в мача с ЦСКА-София.

Не съм се запознал с проекта на италианския бизнесмен Манчини. Този човек е допуснат до спортния комплекс на ФК Локомотив Пловдив  по нерегламентиран начин в изискванията на  нашите пропусквателни режими.“, заяви Маринков.