Само в 7DniPlovdiv.bg

Ботев връзва само най-важния си футболист преди Нова година!

7 Dni Plovdiv06.12.20171min5180
Ботев победи Локо в дербито

Ботев Пд ще направи всичко възможно да задържи за по-дълго в отбора звездите си, чиито договори изтичат след края на сезона. Ръководството на клуба вече удължи контракта на вратаря Иван Чворович. Вратарят направи компромис с финансовите си изисквания, за да продължи да радва феновете на канарчетата и занапред. Неговият договор изтичаше на 31 декември и ръководството приоритетно  финализира първо  преговорите със сръбския страж.

Още куп играчи на жълто-черните са с изтичащи договори, но през  лятото на идната 2018-а год. Сред тях са капитанът Лъчезар Балтанов, националът  Цветомир Панов, Лазар Марин, Крум Стоянов, Йордан Минев, Пламен Димов, Меледже Омнибес и Фернандо Виана, който обаче почти сигурно ще бъде продаден.

Следващият, с когото Ботев Пд ще се преговаря за нов договор, е капитанът Лъчезар Балтанов. Ръководството на канарчетата планира да финализира преговорите с него до Нова година. Целта на шефовете на клуба е да се разберат само с него още преди края на календарната година, пишат колегите от Gustosport.bg. 29-годишният халф се превърна в сърцето и душата на Ботев Пд. През този сезон той е и сред топреализаторите на канарчетата.

Лъчо е изключително привързан към клуба и се очаква да няма проблеми около парафирането на нов контракт с него. Балтанов може да отклони офертата на канарчетата само ако получи изключително примамлива във финансово отношение оферта от чужбина. Лъчо вече е на възраст, в която трябва да мисли за обезпечаването на семейството си и само това може да го накара да се замисли да си тръгне от Коматево.  Но офертата трябва да е наистина неустоима, за да реши да не остане в клуба, с който сбъдна мечтите си.

След старта на зимната подготовка на 5 януари 2018-а год. ще стартира привикването и на останалите звезди на отбора. В Ботев Пд на този етап планират да предложат нови договори на всички футболисти  с изтичащи договори, разбра още Gustosport.bg. Най-вероятно  следващият по ред на номерата ще е Цветомир Панов.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *