Само в 7DniPlovdiv.bg

Илиян Йорданов втрещи: Юноша на Ботев съм, играл съм 10 години за родния си клуб, бил съм играч и на Локомотив, но чак такъв сантимент не съм имал днес!

7 Dni Plovdiv05.12.20171min11490
Локо Пд-Верея24

Крилото на Верея Илиян Йорданов не скри  разочароването си  от пропуснатата победа над Локомотив  на „Лаута“.  Възпитаникът на ДЮШ на Ботев изрази мнение, че тимът му е трябвало да спечели и равенството не е справедлив резултат. Йорданов обясни, че при отменения гол на Верея играчите на Илиан Илиев не са разбрали какво се е случило. Той коментира и по доста интересен начин въпроса дали е имал сантименти към Локо в тази среща, защото е бивш играч на черно-белите. Именно той вкара гола за Верея във вратата на Пиргов.

“Мисля, че трябваше да победим. Резултатът стана 2:0 и се радвахме. Ние не разбрахме какво се случи, даже се наредихме на центъра и две минути по-късно отмениха гола. Трябваше да затворим мача. Допуснахме дузпа и резултатът стана 1:1. Аз съм юноша на Ботев, играл съм 10 години там, 3 от за мъжете. Вярно е, че съм бил играч на Локомотив и то на два пъти, но чак такъв сантимент не съм имал. Проблемите ни влияят, но ще се стремим за още по-големи резултати. Илиан Илиев е един от най-добрите треньори в България”, каза Йорданов.