Само в 7DniPlovdiv.bg

Бащата на Гришо разкри какви огромни изкушения е отхвърлил Димитров заради България! Не е истина кои и колко от най-великите държави са искали да ни отмъкнат Григор!

7 Dni Plovdiv05.12.20171min2490

Гордостта на България доказа, че се гордее с родината си! Григор Димитров е имал няколко предложения да се състезава за друга държава, но никога не се е замислял за подобно нещо. Това заяви в интервю за bTV неговият баща Димитър Господинов.

“Имало е предложения за гражданство не само от Франция, но и от САЩ и Англия, но Григор не се е замислял по този повод. Гордее се, че е българин и има намерение в близко бъдеще да направи една автобиография. Тогава ще се види каква е истината”, разкри Господинов.

Той заяви, че спечелването на титлата от финалия за сезона турнир на АТР в Лондон е отборна победа.

“Това е успех, който е с натрупването на годините. Не може да се каже, че единствено Даниел Валверду е направил голяма промяна. Този успех е екипен. Абсолютно на всички турнири сме заедно. Няма значение дали съм пред екрана или близо до него… Напрежение в Лондон имаше, защото той беше дебютант”, призна Господинов.

“Никога не съм си продавал апартамент или кола. Получавали сме подкрепа преди всичко от приятели”, каза още бащата на родната тенис звезда.

 

loading...

loading...