Само в 7DniPlovdiv.bg

Бащата на Гришо разкри какви огромни изкушения е отхвърлил Димитров заради България! Не е истина кои и колко от най-великите държави са искали да ни отмъкнат Григор!

7 Dni Plovdiv05.12.20171min2520

Гордостта на България доказа, че се гордее с родината си! Григор Димитров е имал няколко предложения да се състезава за друга държава, но никога не се е замислял за подобно нещо. Това заяви в интервю за bTV неговият баща Димитър Господинов.

“Имало е предложения за гражданство не само от Франция, но и от САЩ и Англия, но Григор не се е замислял по този повод. Гордее се, че е българин и има намерение в близко бъдеще да направи една автобиография. Тогава ще се види каква е истината”, разкри Господинов.

Той заяви, че спечелването на титлата от финалия за сезона турнир на АТР в Лондон е отборна победа.

“Това е успех, който е с натрупването на годините. Не може да се каже, че единствено Даниел Валверду е направил голяма промяна. Този успех е екипен. Абсолютно на всички турнири сме заедно. Няма значение дали съм пред екрана или близо до него… Напрежение в Лондон имаше, защото той беше дебютант”, призна Господинов.

“Никога не съм си продавал апартамент или кола. Получавали сме подкрепа преди всичко от приятели”, каза още бащата на родната тенис звезда.