Само в 7DniPlovdiv.bg

Шокиращо назначение в Локомотив! Няма да повярвате кой ще замести легендарния Николай Курбанов като администратор на клуба!

7 Dni Plovdiv04.12.20171min8070
Николай-Курбанов

В Локомотив ще поднесат поредна интересна изненада. Тя е свързана с наследника на легендарния футболист на черно-белите Николай Курбанов на поста адмистратор на клуба. Както вече стана ясно, носителят на Купата на Съветската армия с екипа на Локо ще си тръгне от  „Лаута“ в началото на Новата година. Курбанов вече пусна едномесечно предизвестие за напускане на клуба, като всъщност и от ръководството на черно-белите имат желание да с разделят с него.

Легендарният халф на Локомотив ще бъде заместен от … пресаташето на клуба Неделин Петров, научи 7DniPlovdiv.bg. На „Лаута“ се говори, че гласът на черно-белите реално ще започне работа по новото си призвание още в следващите дни. Засега не е ясно дали на Неделин ще бъде поверена тази отговорна длъжност в дългосрочен план или ще я заема за кратно, докато се намери друг човек с по-сериозен опит. Според запознати обаче моментните индикации са, че Петров ще отговаря за административната дейност в клуба, като ще наследи Курбанов като титуляр за поста и едва ли ще се търси друг човек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *