Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Локомотив крие двама бразилци от … 3 дни!

7 Dni Plovdiv03.12.20171min5050
Тренировка-Локо-Пловдив 4

Двама бразилски футболисти тренират с Локомотив, научи 7DniPlovdiv.bg. Става въпрос за халф и нападател. Те се готвят с черно-белите, като предстои да се вземе решение за евентуалното им привличане. Според запознати двамата карат пробен период при треньора Бруно Акрапович.

Странното е, че футболистите са на „Лаута“ вече трети ден, но от клуба няма никаква официална информация за присъствието им. Тайнствените играчи водят занимания с отбора от петък , разбра още 7DniPlovdiv.bg.  Присъединили са се към смърфовете след мача с Витоша (Бистрица). Според  други наши източници пък единият от тайнствените футболисти  не е бразилец, а хърватин. От клуба обаче липсва каквато и да е информация за двамата играчи, появили се в петък – нито какви точно са националностите им, камо ли пък имената им.

Днес следобед  на стадиона за тренировката, която се проведе на осветление, е бил само един от въпросните футболисти– той  поне със сигурност е бразилец.  Според наши източници привличането на двамата играчи едва ли ще се осъществи. Те не показвали необходимата класа, за да им бъдат предложени договори. Но все пак не се знае какво ще реши треньорът Бруно Акрапович.

Заради информационното „затъмнение“ , което цари в Локомотив, не е ясно и докога ще продължат пробите на халфа и нападателя, както и кой всъщност ги е довел в клуба.  Ако те наистина се окажат трагични, нищо чудно още от утре да ги няма на „Лаута“. А и единият от тях днес следобед не се появи на стадиона за тренировката.