Само в 7DniPlovdiv.bg

Оправдан за черно тото бивш футболист на Ботев и Спартак пое отбор от Трета лига!

7 Dni Plovdiv03.12.20171min2890
Анатоли Тонов

Бившият футболист на Монтана, Левски,Ботев (Пловдив), Спартак (Пловдив) и други Анатоли Тонов-Тоци ще бъде новият треньор на третодивизионния Севлиево. 49-годишният специалист наскоро беше оправдан по дело за черно тото и треньорските му права бяха възстановени от БФС. Той се е разбрал с ръководството на клуба днес по обяд. В началото на идната седмица Тонов ще пътува до Севлиево за доизчистване на организационните детайли.

С помощта на клубната управа той ще се запознае с играчите в отбора и ще изготви програмата за зимната подготовка, която най-вероятно ще стартира в средата на януари. Дотогава Анатоли Тонов ще е на ясно с какво разполага и ще започне уговарянето на контроли.

Севлиево завърши на седмо място в Северозападната Трета лига през есенния полусезон. Тимът има актив от 24 точки, като изостава на една зад Янтра (Габрово) и на две зад Левски (Левски). До момента Тонов е бивш треньор на Локомотив (Мездра), Ботев (Криводол), Ботев (Козлодуй) и Пирин (Гоце Делчев).

“Благодаря на ръководството на Севлиево, че ми се довери. Това значи много за мен и е поредна крачка към изчистване на името ми”, коментира Анатоли Тонов.