Само в 7DniPlovdiv.bg

Издириха я! Японската дъщеря на Наим Сюлейманоглу се появи!

7 Dni Plovdiv03.12.20171min19100

Японската дъщеря на Наим Сюлейманоглу се появи сама в посолството на Турция в Токио, гръмнаха медиите в южната ни съседка. Наоми Мори посети посланик Мерчан заедно с майка си – журналистка Киоко Мори.

Киоки и Наим се запознават Олимпиадата в Сеул през 1988 година. Тя пристигнала с Наим в Турция и двамата заживели в Анкара, където през 1991 година се родила Наоми. Две години по-късно любовта между двамата приключила, а Киоки взела Наоми и се завърнала в Япония.

След кончината на легендарния щангист роднините му се заеха да търсят Наоми, която е първото му дете. И ето, че малко по-късно 26-годишното момиче се появи само.

“Мама ми е разказвала много за татко. За трите ми полусестри. За чичо ми Наим Мухарем и дъщеря му Елфай. Искам да се запозная с всички. Прочетох за историята си и заради това реших да дойда в посолството”, сподели Наоми.

Майката Киоки обаче категорично забранила момичето да бъде снимано. В момента двете организират пътуване до Турция, но Наоми трябва да трябва да получи отпуска от компанията, в която работи.

Посланикът на турция – Мерчан, гостил двете дами с баклава и си поговорил дълго с тях.

 

Блиц