Само в 7DniPlovdiv.bg

„Лаута Арми“ изригна срещу мишките и се изгаври с агитката на ЦСКА: Феновете на червените имат различно разбиране за чест, мъжко поведение и достойнство!

7 Dni Plovdiv03.12.20171min15140
Бой на Лаута - Лаута Арми

Феновете на Локомотив  излязоха с интересна позиция за свирепия бой с привърженици на ЦСКА на „Лаута“ преди седмица. Баталните сцени се разразиха в края на първотото полувреме на мача, като мелето се заформи на пистата на стадиона.

7DniPlovdiv.bg публикува текста  с острото мнение на “Лаута Арми” без редакторска намеса:

Много се изписа и изговори през последните дни, но ето нещо, което остана скрито от камерите: влизането на полицаите в наш гръб и започване налагането с палки и масово арестуване! Всеки нормален човек знае къде и зад кой сектор е позиционирана полицията в Пловдив. Как тези хора да се приберат до сектора? Това никой от палячовците, драскащи в нета не го мисли, нали? Едната група се прибира много по-лесно до гостуващия сектор, а другата, за да го направи, трябва да пробие бронираните робокопи! Най-нормалното е червените да се възползват от ситуацията и да натиснат в този момент! И хоп, всички камери записват това и Лаута Арми били мишки!!? И двете страни са сериозни хора, две сериозни групи и колкото пъти да се сбият, превесът може да е за различна страна. Това означава ли, че другите са мишки?! Не, мишки са тези, които седят пред мониторите си и пишат всякакви простотии, а никога в живота си не са участвали в подобно парти, защото нямат сърца, а и са едни обикновени страхливци, които ако живееха през 90-те години, когато нямаше интернет, никой нямаше да знае, че съществуват! Ние няма да се оправдаваме за нищо и пред никого – доказали сме, че винаги сме готови да влезнем в боя, винаги търсим контакт и това няма как да се промени. И ще го направим пак, когато се налага. Ще защитаваме великото черно-бяло райе с високо вдигнати глави! Колкото до приятелите ни от Спартак Москва и Наполи, те винаги ще бъдат с нас, защото в трудните моменти се виждат кои са истинските приятели. Много е лесно да си с този който е на върха, но точно в трудните моменти се вижда кои са истински братя!

И за последно и пред сектор А на стадион „Васил Левски”, и на поляната, когато големи мъже бягаха паниче: през годините е имало различни случки, в които ние нито веднъж не сме излезнали пред камерите да се жалваме от това и онова и да сипем публично лъжи към противниците си, а сме подхождали мъжки, както винаги би трябвало да е. Така беше и когато феновете на тогавашното ЦСКА лежаха пред собствения си стадион на Ариана, и когато същото се случи пред Лаута ски във всички посоки, докато приятелите им лежаха по земята или когато след последния ни мач в София на онази бензиностанция “простихме” на пловдивската им група, защото гледаха покорно в земята и подхълцваха, че не искат проблеми. Но явно някои хора имат различно разбиране за чест, мъжко поведение и достойнство. Защото когато си лидер трябва да си най-отпред в боя, а не да се криеш зад своите си хора на пистата и да ги буташ пред теб, а после да си пръв „хулиган” във фейсбук или пред някоя послушна медия и накрая на месеца да се нареждаш на опашка за заплата от новия бащица и да си говориш тихичко с полицията, докато развързваш евтина дрога. Това не те прави мъж, а само доказва какъв жалък и малодушен човек си.
За всички останали, които истински защитиха идеите си долу на пистата – ГОЛЯМ РЕСПЕКТ!
Свобода за всички арестувани – 1312!