Само в 7DniPlovdiv.bg

Взривоопасна ситуация на „Лаута“! Акрапович на нож с футболистите! Крушарски умува за нов треньор, предложиха му двама специалисти!

7 Dni Plovdiv02.12.20171min2510
Бруно Акрапович - тренировка

Новият старши треньор на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович вече е в открита вражда с част от играчите, твърди „Тема спорт“. След срамното равенство срещу последния Витоша Бистрица босненският наставник открито нападна възпитаниците си с обвинение, че не стават за концепциите му. Преди това Акрапович извади от групата любимеца на феновете Пауло Серджо, който остана на пейката. Друг от най-харесваните футболисти от агитката – Парвиз Умарбаев, не игра в две срещи, а срещу Витоша бе сменен още на почивката. По всяка вероятност Акрапович ще започне изграждането на изцяло нов тим през паузата. Ако, разбира се, президентът Христо Крушарски отпусне пари за селекция и изобщо време на наставника. Именно за средства се е молил босненецът при един от малкото си разговори с бизнесмена.

„Класата на някои играчи не позволява те да играят голям футбол. Нямат характера да играят за Локомотив Пловдив. Не можем да постигнем целите си по този начин. Няма достатъчно дълбочина в състава“, коментира Акрапович след резила с новака.

В същото време източници, близки до Христо Крушарски, твърдят, че той умува за нов старши треньор. В четирите си мача дотук Акрапович има само 1 спечелена точка и 1 вкаран гол. На боса на Локо вече са му били предложени двама нови треньори. Очевидно дните на босненеца на „Лаута“ ще бъдат кратки.