Само в 7DniPlovdiv.bg

ЕКСКЛУЗИВНО! Ужиленият с 3,8 милиона лева Мартин Петров изригна! Вижте какво каза

7 Dni Plovdiv02.12.20171min11340
Мартин Петров

Мартин Петров е изключително възмутен от лъжите, които заливат общественото пространство в България. След като подаде сигнал до прокурор заради изчезнали 3,8 милиона лева от сметката му в „Уникредит Булбанк“, се появиха информации дори за любовна афера с банковата служителка Ирина Ч.А, която е била негов личен банкер.

„Всичко има граници – възмути се Петров пред „Труд“. – Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност. Що се отнася до моя личен казус, не давам изявления, защото имам адвокат в лицето на Тодор Табаков. Той е ангажиран, аз нямам право да говоря и се извинявам, че не мога да задоволя интереса на коректните медии.“

Чрез своя адвокат Петров сезира прокуратурата за липсата на огромната сума на 17 ноември. Седмица по-късно – на 24 ноември същото е направила и „Уникредит Булбанк“.