Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: В Ботев всичко е пито-платено!

7 Dni Plovdiv01.12.20171min3840
Ботев - радост

В Ботев всичко изглежда перфектно от гледна точка на разплащанията с отбора. На Коматево са изчистени всички заплати на футболистите към момента, установи 7DniPlovdiv.bg. Последното възнаграждение е било изплатено непосредствено преди заминаването за гостуването на Септември. Тогава играчите са получили заработеното за месец октомври.

Сега в клуба не цари рога на изобилието, но ръководството на клуба и финансовият благодетел Георги Самуилов правят всичко възможно разплащанията на Коматево да са коректни и по възможност без забавяне.  По отношение на премиите нещата също са в релси.  Засега не се е чуло дали са изплатени премиите за хикса с ЦСКА в София и евентуално ако се полагат  такива за равенствата със Септември и Берое.

В края на октомври играчите прибраха и бонусите си за участието в Лига Европа и спечелването на Суперкупата на България. Тогава титулярите се облажиха с по около 10 бона на калпак. Парите за тези премии дойдоха след превода на заработени 675 000 евро от участието в Лига Европа, които от УЕФА изплатиха  накуп на Ботев.