Само в 7DniPlovdiv.bg

Дори и на Бахамите Гришо е №1! Димитров е най-добрият не само на корта! Нашето момче донесе първа историческа победа на милиардер! (СНИМКИ)

7 Dni Plovdiv30.11.20171min5120

Гордостта на България – Григор Димитров се забавлява на екзотичен остров, където не спира да жъне и успех след успех. Гришо тренира здраво във фитнеса, за да е във форма за новия сезон. Мнозина си мислят, че българският тенисист само си почива на Бахамите, но това съвсем не е така.  С него там е и кондиционният му треньор Себастиан Дюран, който е част от екипа му вече осем години.

Така покрай мачовете с богаташи на благотворителния турнир “Некер Къп” и забавленията извън корта Димитров намира време и за здрави тренировки в залата за физическа подготовка. 3-ият в света българин пусна клипче в “Инстаграм”, на което прави напъди с тежести на гърба.

Вчера пък ветеранът Томи Хаас разказа в снимки и видео как Григор го е победил на бягане. След тренировките Димитров, разбира се, възстановява в чудесните басейни на комплекса “Баха Мар”, който е собственост на милиардера и домакин на турнира Ричард Брансън.

Междувременно, голф легендата Грег Норман се похвали с първата си победа на “Некер Къп” и на корта изобщо, постигната в партньорство с Григор Димитров.

26-годишният хасковлия ще остане на Бахамите до 2 декември, когато приключва надпреварата за професионалисти и аматьори. Тази година дарените средства ще бъдат използване за възстановяване на Вирджинските острови, които пострадаха тежко от ураганите “Ирма” и “Мария”.