Само в 7DniPlovdiv.bg

Белия отсече: Футболистите са изнервени от отменения гол! Не е редно да допускаме голове без да има ситуации пред вратата ни!

7 Dni Plovdiv28.11.20171min2050
Ботев Пл-Берое07

Треньорът на Ботев  Николай Киров-Белия не криеше разочарованието си след четвъртото поредно равенство 1:1 за неговия отбор в първенството.

“Не съм доволен от резултата, но като игра ни се получиха нещата през второто полувреме.Четвърти пореден мач не можем да си затворим мача с втори гол. Това са ни проблемите и причините да не побеждажаме. Работим върху завършване на атаките. Изпускаме чисти положения, прибързваме и там са ни проблемите. Работим върху завършване на атаките. Доста голяма част от тренировките сме ги насочили към това естество. Много е важно когато имаш предимство да отбелязваш голове”, започна Белия

„Не може в наказателното поле единственият играч на Берое да вкара с глава. Не е редно да допускаме голове без да има ситуации пред вратата. При следваща победа се вижда смисъла от тези ремита. Трябва да се насочим към победите”, добави треньорът.

Състезателите са изнервени от отменения гол, но аз никога не коментирам съдийството. Имаше колебания в нашата игра през първото полувреме, но през второто коригирахме това. Хубаво е когато има добра игра, да има и победа”. , завърши Киров.