Само в 7DniPlovdiv.bg

ЕКСКЛУЗИВНО! Италианец поиска да купи Локомотив! Той ли е бизнесменът, който ще изгради базата на клуба в Тракия?

7 Dni Plovdiv28.11.20171min5560

Извънредно! Италиански бизнесмен официално поиска да купи Локомотив . Става въпрос за Бенедето Манчини. Той е собственик на компаниите “BM Group” и Mens Sana Latina Sri.  Бизнесменът разпрати до медиите съобщение за организирана пресконференция.

От пресслужбата на “Манчини груп” разпратиха и покана до медиите за пресконференцията, която 7DniPlovdiv.bg публикува:

„Каним ви на официална пресконференция на 30.11.2017 /четвъртък/ от 12,00 часа в зала „Пълдин“ в парк-хотел „Пловдив“ /до стадион „Локомотив“/. На срещата предствители на италианската фирма  „Манчини груп“ ще обявят своите инвестиционни намерения във футболен клуб „Локомотив“ Пловдив.

Италианският  бизнесмен г-н Бенедето Манчини ще официализира своя интерес към закупуването на клуба и бъдещите инвестиции в него.

BM Group работи в областта на развитието на търговски и промишлени проекти в Русия, България, Турция, Дубай, Малта, Португалия и Словения.

Компанията има участие в спортни проекти в Русия, Словения, Португалия и Англия.

Интересното е, че преди време до 7DniPlovdiv.bg достигна информация, че бизнесмен от Италия може да се окаже човекът, който ще помогне за цялостното финансиране на изграждането на базата на Локомотив в Тракия или поне за част от него. Според слуха става въпрос за партньорство между него и настоящия собственик на клуба Христо Крушарски. Няма яснота дали става въпрос за един и същ италианец и дали това не е точно Бенедето Манчини. Но скоро ще се разбере.

Според други информатори пък Крушарски може да се сдобие с партньор от Русия за управлението и финансирането на клуба.