Само в 7DniPlovdiv.bg

Григор Димитров се наслаждава на истински рай, а покрай него се навърта едно от най-опасните неща на света! (СНИМКИ)

7 Dni Plovdiv28.11.20171min5870

Гордостта на България Григор Димитров от понеделник е на изключително красиво място. Той е на  курорта Баха Мар, който е на остров Насау – столицата на Бахамите. Собственик на новопостроения курорт е милиардерът Ричард Брансън. За втора поредна година българската тенис звезда е част от благотворителния турнир, който е с развлекателен характер, организиран от Брансън, припомня Блиц.

Миналата година шоуто бе на остров Некер, който също е собственост на бизнесмена. Този остров обаче все още се възстановява от щетите след урагана Ирма и затова тази година звездите се събират на Баха Мар.

Григор Димитров показа в социалната мрежа „Инстаграм“ как пристига на острова в компанията на… акула, която плува в опасна близост до него.

Тази година освен Григор Димитров на тузарския и изключително красив курорт са поканени още Жустин Енен, Томи Хаас, Янко Типсаревич, Брад Гилбърт, Давид Налбандян и Марк Ноулс. Шоуто ще продължи до 2 декември според предварителната програма. Много често освен настоящи и бивши тенисисти Ричард Брансън кани и звезди от шоубизнеса.