Само в 7DniPlovdiv.bg

Малкото коте на Божинов влезе отново в леглото на актьор от “София Ден и Нощ”…

7 Dni Plovdiv27.11.20171min1560
Бояна генова

Бояна Генова – по-популярна като Малкото коте на Божинов, заради любовната й авантюра с футболиста, прости изневярата на гаджето си Кристиян Кирилов, прочул се като Митака от„София ден и нощ”

Русокосата красавица реши, че няма смисъл да прекратява окончателно отношенията си смачото, който открай време е известен с разюзданото си поведение.

Преди няколко дни се появи информация, че Митака има ново гадже – инструкторка по пилатес и също е апетитна блондинка. Двамата се запознали в столичен фитнес, а новината бързо прерасна в скандал, който не остана незабелязан от Бояна.

Любимците от сериала много пъти са спрягани за гаджета, но никога не са потвърдили това. Сега последователите им са убедени в това, след като Бояна качи снимка в социалните мрежи, на която двамата са извън снимачната площадка. Феновете са категорични, че това е добре обмислен ход от нейна страна, чрез която да затвърди, че между нея и Кристиян не съществуват драми, пише„Телеграф“.

Почитателите се надяват искрено любовната им връзка от екрана да се превърне в нещо наистина сериозно и в живота. С публикуването на фотоси с Митака, Бояна явно цели да дразни съперницата си и да покаже, че тя е жената до актьора.