Само в 7DniPlovdiv.bg

Голям скандал в ЦСКА преди мача с Локомотив!

7 Dni Plovdiv25.11.20171min4420
Стамен Белчев за сайта

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е изгонил нападателя Милчо Ангелов от тренировка преди срещата с Локомотив  заради лоша дисциплина. Белчев заяви, че повече няма да разчита на услугите на играча до края на полусезона.

Наставникът говори преди срещата със “смърфовете”, която е утре от 15:30 часа.

“Очакванията са ми да покажем по-добро лице от мача с Ботев. Да бъдем дисциплинирани и да покажем една добра игра с победа. Всеки противник се опитва да покаже най-доброто. Това се опитвам да втълпя и в главите на момчетата, защото знаем, че ЦСКА е дразнител за всички.

Локомотив е един от най-опитните отбори в групата и от скоро имат нов треньор. При тях нещата ще стоят по-добре. С една организира игра и отборни действия се надявам да ги подчиним.Надявам се да сме извлекли нужните поуки от Ботев и да покажем по-добро лице.

Гледахме мачовете с новия треньор на Локомотив. Интересува ме повече ние какво ще покажем като игра.Стойчо Атанасов и Сашо Георгиев са трайно контузени. Добре е, че Чорбаджийски се завръща в групата. Милчо Ангелов също има проблеми. Той е отстранен от мен заради лоша дисциплина. Най-вероятно до края на сезона няма да разчитам на него”, заяви Белчев пред официалния сайт на червения клуб.