Само в 7DniPlovdiv.bg

Треньорът на гордостта на Пловдив в Шоуто на Слави: Нещата опират до желание, любов и правилно управление!

7 Dni Plovdiv25.11.20171min670
Иван Петков в Шоуто на Слави

“При нас нещата опират до желание, любов към спорта, любов към това, което правиш, правилно планиране – да си поставиш цел, каквато ние си поставихме преди седем-осем години, и управление на клуба от един човек, който знае какво иска и знае как да го постигне. Той предаде това нещо на нас, неговия екип”, каза Иван Петков в Шоуто на Слави снощи по bTV.

Сред гостите на предаването бяха и четири човека от треньорския щаб на представителния тим на Марица (Пловдив) – Петър Караджов, Николай Касабов, Кристиан Михайлов и Благовест Тодоров. Освен че им благодари за всеотдайната работа, старши-треньорът на Жълто-сините изрази своята блогодарност към главните “виновнички” за успехите на Марица на волейболния терен – състезателките на отбора.

“От няколко години започнах да обръщам повече внимание на психологическата подготовка на отбора, как да общувам с момичетата, как да им предам своите изисквания към тях”, разказа Иван Петков. “Имаме психолог в клуба, но му казах, че самият аз вече съм се превърнал в психолог с годините.”

“Целите ни за груповата фаза на Шампионската лига са да се подготвим за всеки мач и да го изиграем по най-добрия начин. Бъдете сигурни, че няма да бъде просто участие…”, завърши своето участие в шоуто наставникът на българските шампионки.