Само в 7DniPlovdiv.bg

Българска Миска шофира с мръсна газ и без колан, докато детето й стои на задната седалка…

7 Dni Plovdiv25.11.20171min1210
мариана маринова

Мариана Маринова не се съобразява със законите по пътищата. Организаторката на конкурса „Мис Силикон“ кара с мръсна газ и вози невръстния си син в колата. За това сигнализира читател на HotArena, който е станал свидетел на изстъпленията на пишман шофьоркатa.

Етo какво ни пише той:

“Моделът Мариана Маринова се оказа доста лош шофьор. Във вторник сутринта миската с много пластични операции закара своя син Димитър на детска градина. Облечена с дрехи – последен писък на модата, Маринова бързаше да качи сина си в колата и двамата отпрашиха с мръсна газ към забавачницата.

Макар и малкото разстояние което трябваше да измине, Мисис България 2007, тя се показа като доста неопитен и нервен водач. Говореше по телефона, беше без колан и фучеше с много над разрешена скорост в града. След двадесет минутно шофиране миската спря пред вратата на градината, взе сина си на ръце и бързо влезе вътре. След като излезе, започна разговор по телефона, качи се в колата и пое със същата нервност и бясно даване на газ из софийските улици”.