Само в 7DniPlovdiv.bg

Крушарски за СРС-то: Сглобили са го, за да ме натопят! Оставам в Локомотив, няма да се дам въпреки интригите и мръсотиите!

7 Dni Plovdiv20.11.20171min3010
Крушарски замислен за сайта

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори ексклузивно и само пред колегите от TribunaPlovdiv.bg относно появилия се  видео клип, в който той споделя, че ще напусне тима.

„В Локомотив се живее с интрига. Ако няма интриги, то няма и Локомотив“, започна Крушарски.

„Това, което е изкарано уж в един разговор, е станало в общ разговор, когато сме коментирали нещо преди години. Извадили са каквото им харесва, за да стане интригата. Но да са живи и здрави, има си начини да се намери кой го е пуснал и аз ще го намеря и съдя. Няма да ги пропусна!

Защо не пуснаха целия разговор, без да го нагласят?! Това е сглобено така, за да ме натопят. Можеш да кажеш за един човек, че е много тъп, за да не разбере дадена истина, това същото важи и за мен“, продължи той.

На въпрос  дали в крайна сметка остава в Локомотив и дали думите, че напуска тима са верни той заяви:

„Оставам в Локомотив! Нека да ми дадат базата и ще видят тези драскачи дали оставам. Писна ми да го говоря вече. Аз няма да се дам лесно от Локомотив. Каквито и интриги да ми правят, каквито и мръсотии да творят, аз няма да се дам, а мръсникът си остава мръсник.

Аз, като имам да казвам нещо, го казвам директно в очите. Не се крия зад гърба на псевдо писатели. Щях ли да търся треньори и други неща, ако щях да напускам? Това, което сме говори, ще е от преди две години, когато бяхме си поставили за цел Рилски Спортист да влезе в Б група, но и то е извадено от контекста.

Защо не пуснаха този запис, когато си бях в България, ми чакаха сега, когато замина да го пуснат?! Аз на феновете им обещах, че ще спра да говоря и го направих! Нещата вече са спокойни, но ето пак интриги. Няма и да говоря повече! Правя го само и единствено пред вас, защото вие сте коректни и може да ви се вярва.

Покрай базата всичко е наред, на първа сесия минахме, втори експертен съвет ще мине и всичко ще е наред. Общината е отделила средства да се създадат документите, които са нужни. Аз искам да почна от утре, за да спрат тези спекулации, но си има бавни процедури. Колкото и да настройват хората, това което ще направим, ще покаже, че са просто едни драскачи“, добави Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg.

А ето в общи линии за какво се говори във въпросния запис, преразказано от Тема Спорт

Изключително любопитен СРС запис с боса на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изтече в събота сутринта. Той се появи в www.youtube.com (световен сайт за видеосподеляне) със заглавие “Христо Крушарски – Крюшо”. После бе разпространен от сайтовете kotasport.com и tribunaplovdiv.bg. В него бизнесменът споделя пред някой, чийто говор е изтрит, че ще остави клуба. Така и не става ясно кога е правен записът и кой или кои са събеседниците на Крушарски.

 

Босът на Локо Пд говори за влизане в Б група. Става въпрос за другия клуб, на който помага – Рилски спортист. В момента тимът от Самоков е в Югозападната Трета лига – 11-о място без никакви шансове за промоция. Крушарски споменава имената на хора от властта и разпределянето на пари на собственици на клубове за изпълнение на обществени поръчки. В записа се споменават лица от сферата на политиката и футбола.

 

“Значи ние се борим да влезем в Б групата. Влезем ли в Б групата, оттам нататък всичко си е..ва майката. Аз Локомотив рано или късно го зае..вам. То малко ми трябва u ги зае..вам да взема за 50 милиона обект, на мен* тези два милиона, където ги давам, изобщо’ няма да ги мисля. Дай да видим какво правим, защото там не мога да издържам вече. Ако искат да има политическо влияние, дце го държим. Значи да дадат работа за още два милиона да изкарам отнякъде. Чисто, значи – аз трябва да имам десет милиона обем. Два милиона работа изкарвам и парите няма да се усещат. Обаче те нищо не дават за мен. На другите им пълнят гушите, на мен нищо не пълнят”, споделя бизнесменът в част от записа.