Само в 7DniPlovdiv.bg

Никол с уникален жест към Гришо след триумфа в Лондон ! Преливащата от любов певица демонстрира пред цяла Англия, че обича героя на България и се гордее с него!

7 Dni Plovdiv20.11.20171min27340
Гришо и Никол 2

Докато Григор Димитров триумфираше с титлата на финалния Мастърс в Лондон, приятелката му Никол Шерцингер по същото участваше на живо в поредния епизод на музикалното състезание „Х Factor“ в Англия. След като научи за победата на своя любим, американката с уникален жест прекъсна предаването и накара цялата публика в залата да стане на крака и да поздрави Гришо с: “Поздравления, Григор!“

Самият Гришо  благодари на нежната си половинка Никол Шерцингер след триумфа си турнира, след който се окичи със званието „Шампион на шампионите“!

„Искам да благодаря и на една личност, която през тези седмици изигра важна роля. Това е моята приятелка Никол. Тя се крие някъде, но заслужава благодарност за това, което направи през тези две седмици. Тя беше прекрасна, за да мога аз да съм победител тук. Това бяха две от най-добрите ми седмици“, заяви Димитров.