Само в 7DniPlovdiv.bg

Марица и Лудогорец – 2 сътвориха голов екшън! Зашиха 6 попадения на базата в Коматево и си поделиха точките!

7 Dni Plovdiv19.11.20171min2190
Марица-Лудогорец 45

Марица и Лудогорец – 2 сътвориха истински голов трилър на базата в Коматево. Двата тима извъртяха 3:3 в среща от 15-ия кръг на Втора лига. Дублиращият отбор на шампионите повеждаше на три пъти в резултата чрез Томас Цвятков, Ивайло Климентов и Сердар Юсуфов. Талантите на Стоян Димитров обаче не се предаваха и на свой търсеха максимума от срещата, като стигнаха поне до хикса. Попаденията за жълто-сините нанизаха преминалите през школата на Ботев Венцислав Гюзелев на 2 пъти и Рангел Игнатов. Любопитен момент около мача бе, че той се ръководи от главен съдия жена. Свирката на базата в Коматево надуваше най-добрата българска съдийка и топ красавица в бранша Християна Гутева.

Двубоят започна във вихрено темпо. Гостите от Разград откриха резултата още в 9-ата мин. чрез Томас Цвятков, който засече топката в мрежата на Илия Николов за 0:1. В 13-ата мин. момчетата на Стоян Димитров се върнаха в мача. Венцислав Гюзелев. Той се възползва от грешка на съперник и преодоля Наумов за 1:1.  За късмет на жълто-сините в 19-ата мин. Светослав Ковачев не успя да прати топката в опразнената врата. В 31-ата мин. обаче Климентов бе безпощаден и отново изведе напред  дублиращия отбор на Лудогорец – 1:2.  Марица пак се върна в мача в 44-ата мин. след втори гол на Венци Гюзелев за 2:2.

След почивката срещата продължи да се развива в същото русло. В 78-ата мин. разградчани поведоха за трети път чрез влезлия токущо Сердар Юсуфов. Това обаче не бе всичко в този голов екшън на базата в Коматево. Три минути преди края Рангел Игнатов спечели точката за Марица, фиксирайки крайното 3:3.

Марица: Илия Николов,Костадин Дяков, Мирослав Пушкаров, Цветан Йотов, Алил Кардашев, Петър Чалъков (Борислав Караматев 46 мин.), Джунейт Яшар, Свилен Щерев, Рангел Игнатов, Димитър Юруков (Иван Гендов 73 мин.), Венцислав Гюзелев

loading...

loading...