Само в 7DniPlovdiv.bg

Марица и Лудогорец – 2 сътвориха голов екшън! Зашиха 6 попадения на базата в Коматево и си поделиха точките!

7 Dni Plovdiv19.11.20171min2380
Марица-Лудогорец 45

Марица и Лудогорец – 2 сътвориха истински голов трилър на базата в Коматево. Двата тима извъртяха 3:3 в среща от 15-ия кръг на Втора лига. Дублиращият отбор на шампионите повеждаше на три пъти в резултата чрез Томас Цвятков, Ивайло Климентов и Сердар Юсуфов. Талантите на Стоян Димитров обаче не се предаваха и на свой търсеха максимума от срещата, като стигнаха поне до хикса. Попаденията за жълто-сините нанизаха преминалите през школата на Ботев Венцислав Гюзелев на 2 пъти и Рангел Игнатов. Любопитен момент около мача бе, че той се ръководи от главен съдия жена. Свирката на базата в Коматево надуваше най-добрата българска съдийка и топ красавица в бранша Християна Гутева.

Двубоят започна във вихрено темпо. Гостите от Разград откриха резултата още в 9-ата мин. чрез Томас Цвятков, който засече топката в мрежата на Илия Николов за 0:1. В 13-ата мин. момчетата на Стоян Димитров се върнаха в мача. Венцислав Гюзелев. Той се възползва от грешка на съперник и преодоля Наумов за 1:1.  За късмет на жълто-сините в 19-ата мин. Светослав Ковачев не успя да прати топката в опразнената врата. В 31-ата мин. обаче Климентов бе безпощаден и отново изведе напред  дублиращия отбор на Лудогорец – 1:2.  Марица пак се върна в мача в 44-ата мин. след втори гол на Венци Гюзелев за 2:2.

След почивката срещата продължи да се развива в същото русло. В 78-ата мин. разградчани поведоха за трети път чрез влезлия токущо Сердар Юсуфов. Това обаче не бе всичко в този голов екшън на базата в Коматево. Три минути преди края Рангел Игнатов спечели точката за Марица, фиксирайки крайното 3:3.

Марица: Илия Николов,Костадин Дяков, Мирослав Пушкаров, Цветан Йотов, Алил Кардашев, Петър Чалъков (Борислав Караматев 46 мин.), Джунейт Яшар, Свилен Щерев, Рангел Игнатов, Димитър Юруков (Иван Гендов 73 мин.), Венцислав Гюзелев