Само в 7DniPlovdiv.bg

Треньорът на ЦСКА обяви двама нападатели, които ще заместят головата машина Фернандо Каранга срещу Ботев!

7 Dni Plovdiv17.11.20171min830
Стамен Белчев за сайта

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев се надява отсъствието на Фернандо Каранга да не се отрази на отбора му в предстоящия мач с Ботев (Пд), защото според него има кой да го смени. Както е известно бразилецът е наказан и пропуска домакинския двубой с пловдивчани, който е в събота от 15,00 часа.

“Надявам се отсъствието на Каранга да не се отрази изобщо. Мисля, че неговите заместници в лицето на Кевин Кубемба и Милчо Ангелов ще покажат, че са вариант”, коментира Белчев пред cska.bg.

“Състоянието на националите от първия отбор е добро, но на тези от младежкия не е. Днес разбрахме, че Стойчо Атанасов и Сашо Георгиев отпадат до края на сезона. Травмите им се оказаха сериозни. Кирил Десподов също е с проблеми от младежката квалификация, но най-вероятно ще е в групата”, обясни Белчев.

“Очаквам да победим Ботев Пд и да покажем добрата игра, която показахме в по-голямата част от мача с Лудогорец. Ще се изправим срещу един от добрите отбори в групата. Не трябва да има подценяване и да мислим, че ни очаква лек мач и Ботев ще се бие самичък. За да имат цена тези три точки, които взехме в Разград, трябва да спечелим и утрешния мач. Чак фантастичен мач не беше в Разград. Беше от добрите мачове. Добър като резултат.  При нас разковничето ще бъде търпението и дисциплината. Трябва да забравим двубоя с Лудогорец и да подходим с уважение към противника”, завърши Белчев, който е бивш асистент на Станимир Стоилов – Мъри в Ботев.