Само в 7DniPlovdiv.bg

Издигнаха кандидатурата на Любо Пенев за президент на БФС! Вижте кой клуб го направи и какво се случи

7 Dni Plovdiv17.11.20171min470
Издигане на кандидатурата на Любо Пенев

Кандидатурата на Любослав Пенев за президентския пост в БФС бе издигната официално тази сутрин. Представител на аматьорския Черногорец (Ноевци) пристигна в 10:30 часа пред националната база в Бояна с уведомително писмо за кандидатурата на “Ел Голеадор”. То обаче не бе прието в канцелариите на съюза поради административна пречка. Ето какво каза човекът от клуба от “А” ОФГ-2, зона “Перник”:

“Не ни приеха писмото, защото не са готови – нямат регистър. Това нормално ли е? Днешната дата е избрана символично. Това е писмо за намерението за кандидатиране на г-н Любослав Пенев. Човекът е професионалист и ще работи за благото на българския футбол. Като мине Изпълкомът, ще внесем документите. Но в БФС не са готови. Това е безхаберие. Издига го футболен клуб от аматьорския футбол – издига го Черногорец (Ноевци).

Амбицията на Любо Пенев е да оправи футбола. Ще имаме инициативен комитет, ще имаме пресконференция. Все още не сме говорили с ЦСКА и Левски. Накрая народът ще ги измете. Хората убедиха Любо Пенев да се кандидатира, няма никакви кръгове. Красен Кралев е доволен от работата на Борислав Михайлов? Вие сериозно ли го говорите това? Вътре в БФС е анархия. Нямат регистър, а идва конгрес”, каза представителят на Черногорец пред медиите.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *