Само в 7DniPlovdiv.bg

Първо в 7DP: Надъхаха Локо с пачки за Лудогорец!

7 Dni Plovdiv17.11.20171min2030
Локомотив Пловдив - радост след гол

Футболистите на Локомотив ще излязат с приповдигнато настроение в предстоящия мач срещу Лудогорец. Черно-белите приемат шампионите в събота. Двубоят на „Лаута“ утре е от 17:30 часа. Възпитаниците на треньора Бруно Акрапович напълниха джобове броени дни преди сблъсъка с разградските орли. Смърфовете получиха заплатите си във вторник, научи 7DniPlovdiv.bg. Ръководството на клуба осигури възнагражданията на отбора за месец септември.

Парите са изплатени с известно забавяне. Досега на „Лаута“ падежът за разплащане бе всяко 25-то число на месеца. Сега обаче датата за осигуряването на средствата на играчите се промени на 10-ти, за което информирахме.

ВИЖТЕ ТУК

По този начин сумите са изплатени според новия падеж, въпреки че стана с няколко дни закъснение. Все пак 10-ти ноември беше миналия петък и вероятно банковият превод е нямало как да се осъществи навреме.

Собственикът на Локомотив Христо Крушарски замина за Аржентина в края на миналия месец и вероятно до голяма степен на това се дължи промяната. Бизнесменът ще е там почти до Коледа.

Шефовете на клуба обаче намериха най-подходящия момент да раздадат заплатите на играчите, за да може да повдигнат допълнително настроението им преди мача с Лудогорец. Битката срещу шампионите ще е официален дебют за новия треньор Бруно Акрапович на „Лаута“. Босненският специалист ще направи всички възможно да спечели сърцата на феновете на черно-белите още в първия двубой пред тях в Пловдив.