Само в 7DniPlovdiv.bg

Най-големите световни медии отсякоха: Григор Димитров показа какво ще се случи през 2018 година! Българинът спокойно може да спечели турнира в Лондон!

7 Dni Plovdiv16.11.20171min3620
Григор Димитров в Лондон 7

Едни от най-големите световни медии се надпреварват да величаят гордостта на България Григор Димитров. Авторитетната британска спортна телевизия Sky Sports засипа с похвали Гришо след втората му победа на Финалите на АТР. Както е известно, хасковлията размаза Давид Гофен с 6:0, 6:2 и си заслужи място на полуфиналите в турнира.

“Той игра толкова добре, че може би ни показа какво ще се случи през 2018 година. Изглежда много по-добре”, коментира един от експертите в студиото Питър Флеминг.

“Какво впечатляващо представяне. Григор все едно взе ракетата от ръцете на Гофен. Говорим за това хлапе от толкова време – кога ще пробие, кога ще стане истинска суперзвезда? Може да е тази седмица”, споделя мнението си друг от анализаторите Грег Руседски, който бе предрекъл успех на Димитров над Гофен и също, че той, заедно с Рафаел Надал, ще се класира на финалите от група “Пийт Сампрас”.

Конкурентната медия ВВС пък също не спести суперлативи за българската звезда. “Григор беше безгрешен, беше безмилостен”, дивеше се Тим Хенман. “Гофен трябва да забрави мача и да осъзнае, че опонентът му беше прекалено добър. Всичко му се плучаваше на Димитров, сега спокойно може да спечели турнира”, коментира Андрю Касълс, коментатор на телевизията.