Само в 7DniPlovdiv.bg

Близначката Алекс от “ВИП Брадър” лъсна в брутални порно СНИМКИ! Пред Гала заяви: Не се срамувам от това…

7 Dni Plovdiv15.11.20171min37740
Алекс и Влади

Никой няма право да влиза в личното ти пространство. Това е ужасно грозно. Нямам от какво да се срамувам и да съжалявам. Такива медии печелят на нашия гръб. Не се чувствам като жертва, няма да спра да се боря.

Пак казвам, не се срамувам от това, което съм правила. Това заяви в ефира на “На кафе” близначката Алекс, коментирайки скандалните вулгарни нейни снимки, които бяха публикувани от седмичник.

“Не мога да си обясня как е възможно това да се случва почти всеки ден в нашия свят. Сърдита съм на медията, защото те са решили да я публикуват публично. Кой го е направил и как, все тая, факт е, че е направено. Тези снимки са стари така или иначе”, каза тя Ние с Влади сме стигнали дотук благодарение на музиката.

Родителите ми реагираха нормално, подкрепят ме. За поредна четвърта година се пишат за нас лъжи. Ще кажа, че нещата, които са написани в материала, не са верни”, каза тя. Близначките Алекс и Влади участваха в популярното музикално риалити “Х фактор”. Преди 2 месеца пък станаха част от  “ВИП Брадър”. Скандалът около тях са рядкост, но явно този удар е право в десетката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *