Само в 7DniPlovdiv.bg

Чворович пренебрегва унгарци заради Ботев! Канарчетата демонстрират невиждано уважение към вратаря! Предлагат му договор по европейски модел – в изискан ресторант!

7 Dni Plovdiv15.11.20171min2290
Иван Чворович за Густо

Вратарят Иван Чворович ще продължи да играе в Ботев (Пловдив) до лятото на 2019 година. Вчера се състоя Управителен съвет на клуба, на който основната тема бе подновяването на договора на сърбина. Ръководството на пловдивчани взе решение да предложи контракт на Чворович за година и половина.

Официална оферта играчът ще получи днес от спортния директор на Ботев Асен Караславов. Шефът иска всичко да стане по европейски и ще покани Чворович на официален обяд в изискан ресторант в града, за да му предложи да поднови договора си с “канарчетата”. Очаква се сърбинът да не се замисли, още повче, че и неговото желание също бе да продължи да носи фланелката на Ботев. Още повече, че от клуба ще му предложат по-висока заплата, като при положение, че приеме, Чворович ще взима тавана на възнагражденията в отбора, който е 3000 евро на месец.

Известно е, че договорът на Чворович приключваше в края на календарната година. До вчера от Ботев не му бяха предложили подновяване, а вратарят дори обмисляше оферта от Унгария. Сега обаче тя ще бъде отклонена.

“Меридиан мач”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *