Само в 7DniPlovdiv.bg

Акрапович шокира футболистите на Локо! Вижте как

7 Dni Plovdiv15.11.20171min5990
Бруно Акрапович - тренировка

Новият треньор на Локомотив Пд Бруно Акрапович изненада изключително сериозно футболистите на отбора! 50-годишният босненски специалист въведе нови порядки на Лаута, от които играчите направо се шокираха. Една от тях  е липсата на предварително изготвена програма за тренировъчната седмица. Наличието на такава на практика се превърна в традиция по родните футболни ширини. Акрапович обаче въведе ноу-хау на Лаута в тово отношение. Босненският специалист държи възпитаниците си в патова ситуация за разписанието на тренировките, пишат колегите от  Gustosport.bg. Играчите са в тотална неяснота до последния момент, защото Акрапович им съобщава кога ще е следващото занимание след приключването на всяко от тях. Така например, ако черно-белите тренират следобед, Акрапович им сервира, че рано следващата сутрин трябва да са на Лаута.

Още с встъпването си в длъжност наследникът на Войн Войнов шокира възпитаниците си с нововъведение. Той вкара в употреба тренировки по първи петли. Така през последните 2 седмици на смърфовете, често им се налага да се „строят“ на Лаута за занимание в 8:30 часа. С подобни действия Акрапович демонстрира, че за него дисциплината на отбора е от първостепенно значение, твърдят от клуба.

„С държенето в неведение за провеждане на тренировъчния процес Бруно Акрапович на практика ще секне наклонностите на някои от футболистите, които са любители на нощния живот. Те няма да могат да планират предварително кога да киснат по чалготеките и кръчмите до ранни зори, защото не могат да са махмурлии в 8:30 часа сутринта“, изкодошиха се пред Gustosport.bg кибици от постоянното присъствие на Лаута.

Новият наставник на Локо Пд приложи и нещо фундаментално. Всяка седмица той привиква по каре  от най-талантливите юноши от школата на клуба да се подготвят с представителния отбор.