Само в 7DniPlovdiv.bg

Наследник на един от най-великите в Англия влезе в съблекалнята на Гришо след триумфа над Тийм! Звездно семейство подкрепя Димитров в Лондон!

7 Dni Plovdiv14.11.20171min630
Гришо и Ромео Бекъм 2

Гордостта на България Григор Димитров се радва на все по-голяма подкрепя, при това звездна. Вчера Гришо дебютира на турнира в Лондон, а асвен на стотиците българи по трибуните на “О2 Арена”, нашият герой донесе радост и на един от синовете Дейвид Бекъм – Ромео. Хлапето на английската футболна легенда играе тенис и е сред най-големите фенове на Димитров.

15-годишният тийнейджър гледа турнира в 20-хилядната лондонска зала заедно с баща си и с 18-годишния си брат Бруклин, а веднага след триумфа на българина над 4-ия в света Доминик Тийм с 6:3, 5:7, 7:5 пусна снимка заедно с него в “Инстаграм”. Фотографията е от съблекалнята на Григор, а Ромео изглежда въодушевен, показателно за което е доволната му физиономия.

“Страхотна среща с Григор Димитров”, написа синът на Дейвид Бекъм.

Ромео отдавна е почитател на българския тенисист. Преди старта на тазгодишния “Уимбълдън” двамата дори проведоха съвместна тренировка, след която Григор се изказа ласкаво за уменията на момчето с ракетата.

“Ромео е много талантливо хлапе. Мисля, че той не тренира от дълго време, но със сигурност показа голям потенциал. Исках да направя нещо хубаво за него. Той е идвал на доста мои мачове. Беше ми приятно да прекарам време също така и с Виктория и да опозная семейството отблизо”, коментира тогава Григор.

Ромео пък нарече тренировката с Димитров “най-хубавият ден в живота ми!” и му благодари за отделеното време.

Така все повече световни знаменитости се захласват по най-добрия тенисист на България. А нашият герой заслужи подкрепата им с невероятното си представяне на корта.