Само в 7DniPlovdiv.bg

Гочо Василев отсече: Очаквам да бием Лудогорец и ЦСКА!

7 Dni Plovdiv14.11.20171min660
Георги Василев - Гочо

Легендата на Локомотив Пловдив Георги Василев-Гочо заяви, че тимът не трябва да се плаши от предстоящите тежки мачове.

В следващите две седмици смърфовете приемат на „Лаута“ последователно лидерите в първенството Лудогорец и ЦСКА. Той заяви, че Локо има сили да спечели по нещо и двете срещи, ако покаже мъжество.

„Защо да предстои трудна програма на Локомотив? Моите очаквания от мачовете с Лудогорец и ЦСКА са за победи. Предимство е, че двубоите са на „Лаута“, и на двата съперника ще им е трудно в Пловдив. Те имат слабости, дори много. Ако футболистите на Локомотив играят мъжки и здраво, ще победят. Лудогорец и ЦСКА превъзхождат спортно-технически, но нашият коз е в желание. Локо трябва да е по-борбен. Когато се действа малко по-здраво срещу подобен тип отбори, то им се нарушава ритъма и играта им не спори. Както се казва – необходимо е да се хвърлиш със сърце. Играчите на Бруно Акрапович няма от какво да се страхуват. С какво има толкова да ги плаши Лудогорец?“, сподели легендата на Локо пред „Тема Спорт“.
„Много малко познавам новия наставник. Присъствах на неговото представяне. Просто имам малко наблюдения върху работата му. Той е представител на реномирана школа като югославската. Можеше да спечели точка още в дебюта си. Споделям мнението, че срещу Левски на „Герена“ имаше дузпа за Локомотив. Такава трябваше да бъде отсъдена за играта с ръка на Ейолфсон? Цяла България я видя, само в София съдията не успя“, допълни Василев.
„Още нищо не е загубено за първата шестица, защото първенството ни не е от най-силните. С две поредни победи можеш да се изкачиш в нея. Най-важното е, Акрапович да наложи дисциплина и да не позволява на играчите му да се огъват на терена“, завърши той.